Mazda Mazda 121 1300: stotteren onder het rijden.

Bouwjaar: 1991

hallo allemaal,
Ik ben geen monteur, maar wil zo nu en dan zelf wel eens een probleempje met de auto verhelpen.
Het probleem bij mijn mazda 121 zit hem in het stotteren onder het rijden. Ik heb op advies van de ANWB de brandstoffilter vervangen en een injectie- reiniger in de tank gegooid. Deze konden zo in eerste instantie het probleem niet vinden. Nu doet de auto het nog steeds en lijkt het al maar erger te worden. Zelfs als ik nu gas geef houdt de wagen in maar maakt wel toeren,dan opeens gaat hij accelereren en schiet hij vooruit.
als je heel rustig rijdt lijk je er minder last van te hebben,bij gas geven stotterd hij soms enorm. Iemand een idee????

groeten roy

roy10492

Geplaatst door roy10492 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 121? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Bougie kabels en of verdelerkap vervangen.
Dan is het probleem vaak over.

roy10492 (0), 18 jaar geleden

Hoi primera,
bedankt voor je reactie, maar gellukig is de auto nu goed. Ik ben denk ik te ongeduldig geweest en denk dat de reiniger zijn werk nog niet echt had gedaan. Hij rijd nu weer prima,en kan er weer tegenaan. Ik denk wel dat ik hem binnenkort inruil want er staan nu 270.000km op de teller.

groeten Roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 121 of stel zelf een nieuwe vraag.