Mazda Premacy: Vervangen CPV

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8HP

Mijn Centrale Portier Vergrendeling werkt niet meer. Wil deze vervangen door een Marktplaats set. De bedradingsschemas heb ik inmiddels gevonden door te zoeken op dit forum, dit blijkt het probleem niet te zijn echter het vinden van de "oude" unit wel.

Kan iemand mij misschien vertellen waar ik de originele unit precies kan terugvinden/hoe deze er precies uit ziet?

Ik heb onder het stuurkolom gekeken, zie hier geen vergelijkbare "kastjes" zitten.

Hoop dat jullie mij hier verder mee kunnen helpen,...

Tips en adviezen zijn welkom.

twice75

Geplaatst door twice75 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Nico8119 (0), 12 jaar geleden

Bij mijn 323 van '99 zit de ontvanger onder de hoedenplank. Maar is het niet verstandiger om eens naar de batterijtjes in de zender te kijken of een andere zender te kopen? Met een andere ontvanger maak je misschien meer stuk dan heel.

twice75 (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie.

De handzenders welke ik had werken allemaal niet meer (fysiek defect). Een nieuwe set zenders en ontvanger was vele malen goedkoper dan 1 nieuwe/vervangende handzender.

In mijn premacy zit geen hoedenplank, denk dat ik de ontvanger hier dan ook niet aan tref, wat zou anders de plek kunnen wezen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.