Mercedes-Benz 300E W124: 300E W124 ABS lampje gaat aan bij dimlicht, grootlicht en in ach

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cilinder, 3000 cc, automaat

ABS lampje op dashboard gaat branden enkel en alleen als het dim licht aan staat (stads licht niet) EN/OF groot licht aanstaat en het maakt hiermee niet uit of dat constant (hendel naar voren duwen) aan staat of ik alleen sein (hendel naar je toe trekken) EN/OF ik de achteruitversnelling inschakel waardoor de achteruitrijlampen gaan branden. Ik weet niet of dit iets uitmaakt maar het is een automaat. Dit voorval doet zich ten allen tijde voor het is geen voorval van dan wel dan niet.
Tevens heeft de motor soms een onregelmatige loop (slaat een cilinder over) het maakt niet uit of hij koud of warm is, dit gaat over wanneer ik optrek en het toerental boven de 1000 komt.
Per toeval liep vandaag mijn temperatuur zonder enige reden hoog op naar bijna rood, ik heb hem een poosje af laten koelen met de radiator fans aan en regelmatig gestart om een min of meer homogene afkoeling te krijgen. Toen ik wegreed heb ik de airco uitgezet en de verwarming op maximum gezet met de ramen voluit open en ben met een snelheid van 50 km/h verder gereden en nog liep de temperatuur op, zal dit de thermostaat zijn?

abmmeess

Geplaatst door abmmeess (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ahavelaar (0), 16 jaar geleden

kontroleer eerst eens alle massaverbindingen. mvg. Arie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.