Mercedes-Benz 300: Schakelaar voor binnenverlichting bagageruimte

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300 Turbo

Hallo,

Weet iemand waar zich de schakelaar bevindt die de binnenverlichting bedient bij het openen van de achterklep ?
Als die bestaat ....
In beide achterstijlen zit verlichting die nu mee aangaat met het openen van de achterportieren. Maar als de achterklep alleen open gaat blijft het donker in de auto.
Enig idee hoe dit origineel hoort te werken ?
Ik heb wel een schema maar dat is van een sedan en die heeft wel kofferbak verlichting en een schakelaar in het kofferdeksel.

Het is een W124 300T (Station) Turbo Diesel uit 1988.

Bedankt voor eventuele info.

RolandK10257

Geplaatst door RolandK10257 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

je klep openmaken en er onder tegenaan kijken kan een drukstiftje zitten

RolandK10257 (0), 16 jaar geleden

Helaas, er is niets te zien. Er zit een zwarte kunstof plaat die alleen onderbroken is voor het slot. Ik zie geen andere gaten waar de schakelaar gezeten zou kunnen hebben. Ziet er vrij origineel uit.

RoelV (0) PRO, 16 jaar geleden

De schakelaar zou in de klep moeten zitten, links van het slot, dus niet aan de auto zeg maar, maar echt aan het kofferdeksel. Als de klep open is zie je hem zo zitten.

RolandK10257 (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat ik het gevonden heb, na wat zoeken op de werkstatt cd heb ik de volgende info gevonden (zie afbeelding). Schakelaar blijkt dus in het slot te zitten. Vandaar dat er aan de buitenkant niets te zien is.

http://www.triadot.com/kontaktschalter.j...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.