Mercedes-Benz 906 KA 35 SPRINTER 311CDI: 906 311 CDI Sprinter, Rechter dimlicht en achterlicht werken nie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: OM 646.985, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 80

Hallo,

bij onze sprinter werkt het rechter dimlicht en het rechter achterlicht niet meer na het trekken van een aanhanger, we hebben gezocht of het een zekeringen probleem was, maar we hebben geen gesmolten zekeringen gevonden, en op internet is geen diagram te vinden waar op staat welke zekeringen de koplampen doen (hebben ze wel zekeringen?) of gaat de hele verlichting via de BCM?

graag uw reacties.

Mvg,

RobinErich

Geplaatst door RobinErich (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Laat hem eens uit lezen kan zijn dat het can bus gebeuren geblokkeerd is.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 6 jaar geleden

Weet je wel wat Can bus is?

Zekeringen zitten er niet voor de verlichting. Als er sluiting in de aanhanger heeft gezeten, dan moet het aan de auto nog blijven werken. Is het een originele trekhaakkabelboom? Anders eens de accupool loskoppelen om te resetten. Niet toevallig de lampjes kapot trouwens?

kaleido 1 (1425) PRO, 6 jaar geleden

Misschien verkeerd benoemd , maar al vaker mee gemaakt dat het systeem door overbelasting geblokkeerd wordt en door resetten is dit vaak te herstellen.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 6 jaar geleden

Verlichting heeft helemaal 0,0 te maken met canbus.

Eerst maar eens afwachten of er nog gereageerd gaat worden.

RobinErich (0), 6 jaar geleden

sorry voor de zwaar vertraagde reacties. heb het druk gehad met mijn werk en ben deze draad helemaal vergeten, de koplampen doen het weer nadat we er een nieuw lampjes (osram ipv. action troep) in hebben gezet, maar het achterlicht blijft etteren, soms doet ie het, maar meestal niet, we hebben al nieuwe lampjes (opniew Osram) geprobeerd, en laten uitlezen bij de dealer, maar zei konden niks vinden,

RobinErich (0), 6 jaar geleden

resetten dmv. de accupolen hebben we ook geprobeerd, maar dit bood ons niet de oplossing

Hans4040 (300) PRO, 6 jaar geleden

Fitting schoonmaken (beetje opschuren) en [b]beetje[/b] vet erop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.