Mercedes-Benz C-Klasse: aanstuuring startmotor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220cdi

Vandaag bijna de hele dag bezig geweest met een w211 bouwjaar 2004..... Sleutel in contactslot en omdraaien maar niet starten..... Als ik het startmotor relais aanstuur dan draait de startmotor wel... Alle zekeringen gecontroleerd...Auto uitgelezen maar geen fouten gevonden in motormanagement en in contactslot module... Zie wel in data dat de computer niet wordt vrijgegeven om te starten.... Iemand een idee.... hij doet het met alle twee de sleutels niet...

Patje8412

Geplaatst door Patje8412 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 15 jaar geleden

meschien eens de sleutels opnieuwe inleren ?

Patje8412 (0) PRO, 15 jaar geleden

maar hij gaat wel van het elektronisch contacslot af...... dus dan hoef je ze toch niet in te leren.... Herkent ie de sleutels toch al?

peter13 (0) PRO, 15 jaar geleden

waarschijnlijk EZS . (elektrisch contactslot)
m.v.g. peter

Patje8412 (0) PRO, 15 jaar geleden

Nou dat was het dus niet... Er was een of andere stangetje losgeschoten onder de auto....... Hij bleek in zijn drive te staan.....

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.