Mercedes-Benz Vito: abs ontluchten

Brandstof: Diesel, Motorcode: 110 d

heb een vito van 1998 waar abs lampje bleef branden mercedes dealer heeft hem uitgelezen en zij abs pomp met computer vern is compleet .heb een gebruikte van de sloop er op gezet en het lampje is inderdaad uit maar het rem pendaal zit onderin weinig druk krijg geen lucht heb ook de hoofdremcilinder vernieuwd.
de dealer zij dat de pomp aangestuurd moet worden tijdens ontluchten maar zij kunnen niet in het systeem komen om de pomp aan te sturen wat nu . de abs werkt wel als je met 2 wielen in de graskant remt wie weet raad alvast bedankt harkobus

HARKOBUS

Geplaatst door HARKOBUS (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

op een rollenbank ontluchten ???

HARKOBUS (0) PRO, 14 jaar geleden

ja dat word lastig die heb ik niet

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

tja

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

uitlezen kan wel maar abs pomp bedienen niet ???? met HHT of met star geprobeert
kunt u niet met drukketeltje voor (abs systemen) met contact op door pompen ontluchten

HARKOBUS (0) PRO, 14 jaar geleden

heb hem met een drukketel ontlucht en ook de pomp laten draaien maar krijg toch maar heel weinig druk .zie ook geen lucht komen. trouwens uitlezen kan bij de nieuwe computer helemaal niet meer omdat ze er niet in kunnen komen .ben nu gaan rijden en dan de abs laten werken met de hoop dat de lucht er uit wil schieten maar het lukt nog niet zo

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 14 jaar geleden

Uitlezen via het HHT-menu kan nog gewoon met de Compact4. Daar is niets aan veranderd. Is de pinbezetting wel precies hetzelfde van de nieuwe regeleenheid?

Mausx (0), 14 jaar geleden

het wil soms wel eens lukken om de abs te laten werken (wat je al deed met in de berm remmen) en dan bijde kanten. en dan daarna ontluchten.
een paar keer herhalen en dan wil het lucht wel eens uit de abs pomp vandaan schieten. is me al een paar keer gelukt.

HARKOBUS (0) PRO, 14 jaar geleden

ik heb maar weer een andere abs pomp besteld en daarna ontlucht en direct was de remdruk goed.
een gebruikte pomp die dus defect blijkt te zijn zet je op het verkeerde spoor hartelijk dank allemaal voor het meedenken allemaal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.