Mercedes-Benz C-Klasse: accu en dinamo storing

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

Ik heb weer een probleem met mijn benz,het begon 3 maanden geleden op vakantie dat de storing oplichte van de accu en dinamo,na grondig onderzoek bij de dealer kwamen we tot de conclusie dat de poelie van de dinamo kapot was,na dat te vervangen te hebben was er even geen storing meer.Tot vorige week toen begon de storing weer,ben weer naar de dealer geweest om de auto uit te lezen maar konden geen storing vinden accu en dinamo doorgemeten alles was goed,nu is wel opgevallen dat de storing alleen komt als er in één keer word doorgetrokken naar de 140 of harder en als de buiten teperatuur meer als 22 graden is,gisteren was het wat frisser en heb het nog een keer probeerd maar er kwam geen storing en de dealer kan ook niks vinden wie kan mij helpen deze storing te verhelpen.Verder is er aan de auto niks te merken,wel als het nacht is en heb de verlichting op automaat staan en de storing opkomt dat de verlichting uitgaat.Accu spanning 14,2 volt en ampere gemeten op de + kabel was 96 tot ongeveer 110amp met alle verbruikers aan.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

borstelbrug regelaar vervangen

flow (0), 14 jaar geleden

Nu heb ik weer de dealer gebeld,en ik zat vandaag op de mercedes forum en nu zegt iedereen van dat de dinamo tussen de 150 en 190amp moet leveren,maar de eerste keer zegt de dealer dat 110amp goed is,dus niet!! Met andere woorden de waardes van mijn dinamo zijn veel te laag,en wat nog erbij komt is dat de dealer zegt dat er geen onderdelen leverbaar zijn voor deze dinamo alleen maar nieuw, kosten incl:de uren 1100€ terwijl een bedrijf in lelystad ze reviseerd voor 250€ heb ook nog een bosch service gebeld bij mijn om de hoek en die zeggen dat ze er niet aan willen beginnen dat er gehijd problemen van komen omdat het een vloeistof gekoelde is wat is nu wijsheid?Heeft er iemand raad.

Pieterb1 (0), 14 jaar geleden

Ik heb je een link gestuurd, waar ik zelf eens een revisie heb gekocht.
Probeer maar eens.

Succes

flow (0), 14 jaar geleden

Ja heb ik ontvangen,maandag even bellen bedankt

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

word een nieuwe
warom denk je dat een revisie bedrijf er niet aan gaat om t te doen
die willen best € verdienen
en volgens mij moet je m zelfs aan geven in mm om dat ie ook electronisch geregeld is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.