Mercedes-Benz E-Klasse: Alarm

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 290

Beste mensen,

Mijn alarm doet het niet. Als ik de afstandbediening gebuirk knippert wel het rode of groene lampje en sluiten de deuren en ramen. Maar ik hoor geen signaal. ook niet als ik de deuren open met alleen de sleutel. Alsof je inbreekt. Er gaat geen alarm af. er zit wel een hoorn in de motoruimte en er staat gewoon stroom op.

Mijn vraag is waar zit de alarmkastje? Heeft deze alarm een aparte zekering. Ik heb ze allemaal getest, maar zonder resultaat.

JonasPeugeot106

Geplaatst door JonasPeugeot106 PRO , lid sinds 14 jaar geleden

5 Reacties

ToniMB PRO, 14 jaar geleden

De hoorn die je ziet onder de motorkap is je claxon. Waarschijnlijk is je alarmsirene stuk en deze zit achter het binnenscherm van je rechtervoorwiel.
Oja als zekering 11 onder de achterbank kapot is werkt je alarm ook niet meer.

JonasPeugeot106 PRO, 14 jaar geleden

[quote=ToniMB]De hoorn die je ziet onder de motorkap is je claxon. Waarschijnlijk is je alarmsirene stuk en deze zit achter het binnenscherm van je rechtervoorwiel.
Oja als zekering 11 onder de achterbank kapot is werkt je alarm ook niet meer.[/quote]
hahaha ik weet wel het verschil tussen een claxon en een sirene. Idd heb de sirene vlaknaast de ruitesproeier gedemonteert en gemeten.

Er zitten dus meer zekeringen onder de achterbank?

ToniMB PRO, 14 jaar geleden

Ja, naast de accu zit nog een zekeringkast. De alarmkast zit onder de voeten van de passagier achter die metalen plaat.

JonasPeugeot106 PRO, 14 jaar geleden

passagier achter of voor?

Hans4037 PRO, 14 jaar geleden

voorin

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.