Mercedes-Benz E-Klasse: automaatbak 320cdi

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320cdi

s'morgens als ik met de auto wegrijd merk ik dat hij even blijft hangen in z'n 1 versn [gaat niet soepeltjes] en soms geeft hij een bonk bij het overschakellen. als ik dan 2 of 3 straten verder ben is er niets meer te merken.
als ik op de snelweg rijd en alles is goed op temp schakeld hij over met een lichte slip [beetje overtoeren] maar dat is bijna of niets van te merken. dit gebeurd overgens niet vaak. automaatbak heb ik 10.000 km geleden laten verversen bij de dailer. mijn vraag is is de bak versleten of aan het verlijten? of moet hij eens gepoeld worden?

alvast bedankt voor jullie reaktie!!

ps heb al veel probleempjes door deze site goedkoop op kunnen lossen!!!!

http://img213.imageshack.us/img213/9449/...

cully

Geplaatst door cully , lid sinds 15 jaar geleden

1 Reactie

antiekeradio, 14 jaar geleden

schakelen met overtoeren, bij weinig gas geven, klinkt wel bekend. je hoort de motor en ziet het aan de toerenteller, maar verder voel je er niets van. dit lijkt me vrij normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.