Mercedes-Benz 220: bas/asr gaat brandenplis hij geeft aan dan de remlampen kapot zi

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 d

ik hab een probleem met mijn mercedes e220 diesel w210 bj 1998 het lampje van de bas/asr gaat branden tevens geeft hij aan dat mijn remlichten defect zijn. ik kreeg te horen van een moteur van mercedes dat de remschakelaar kapot zou zijn. ik heb deze vervangen daarna gaf hij nog steeds het zelfde probleem. ik heb de auto daarna laten uitlezen bij de mercedesgarage die gaf aan dat er een storing tussen bas/asr en de hooftcomputer moet zittenen dat de remschakelaar kapot is maar deze is net vervangen door een orginele remschakelaar. deze storing doet zich soms direct voor bij het starten van de auto of pas nadat de auto al plusminus een kilometerof vijftig gelopen heeft. ik heb dan ook echt geen remlichten meer de auto loopt voor de rest perfect wat kan dit voor een probleem zijn ik word hier een beetjegek van wie weet een oplossing

taxi karste

Geplaatst door taxi karste (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Is tie gereset met de nieuwe schakelaar erin?.
Anders blijft het erin staan.

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

dat kunnen meerdere dingen zijn de storingsmelding in de diagnose apparatuur is dus van belang. het lijkt er op dat er ergens een draadbreuk of stekker zit te zieken het kan ook de regeleenheid zijn die de voeding remlichten aanstuurd als de voeding op je remlicht schakelaar wegvalt geeft dit ook een storing naar BAS ASR die gebruik maakt van dezelfde schakelaar. maar dan zul je er schema`s op na moeten slaan Als ik jouw was zou ik hem toch maar naar dealer brengen anders blijf je klooien en je ergeren En regeleenheden kun je niet zomaar van elke zelfde auto uitwisselen zijn type afhankelijk en moeten geprogrameerd worden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.