Mercedes-Benz 0: Veel motorgeluid W211 220 cdi

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Ik vind dat mijn auto veel geluid maakt voor zo'n dure auto. Hoeveel toeren mag de auto maken wanneer hij stationair draait? En kan het iets met het motormanagement te maken hebben. Wat is het makkelijkste en niet het duurste om te doen?

W211

Geplaatst door W211 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 17 jaar geleden

dit kan verschillende oorzaken hebben ,er zijn verschillende terugroepacties geweest op deze wagen zeker bij de eerste modellen,heeft jouw wagen deze acties al gehad of niet.anders zou ik eens bij de dealer langsgaan
uw motor kan soms op hogere toeren draaien dit dient om de batterij sneller op te laden wanneer deze wat vermogen verloren heeft.
veel problemen waren er mee de cdi injectoren ,wat jouw lawaai kan veroorzaken maar worden dan waarschijnlijk door mercedes zelf terugbetaald.

rikske (0), 16 jaar geleden

en hebben ze al een oorzaak gevonden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.