Mercedes-Benz Slk-Roadster: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1997

Sinds enige tijd werkt de centrale vergrendeling enkel nog maar op de achterklep van de SLK 200 uit 1997.

Als ik op de afstandbed. druk dan gaat de achterklep wel van het slot echter de deuren niet. De startonderbreker werkt wel op de afstandbediening. Weet iemand wat hier aan de hand is.

hjkrooshof

Geplaatst door hjkrooshof , lid sinds 18 jaar geleden

4 Reacties

IWvan PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk is de PSE pomp (pneumatische stuureenheid)defect,deze zorgt voor de onderdruk/overdruk om de portieren te kunnen ontgrendelen.
Pomp zit rechts achterin de kofferruimte, goed controleren op vocht cq waterlekkage, dit komt vaak voor bij deze bouwjaren, de pomp/printplaat en stekkerverbindingen zijn dan geoxideerd.

Hiervoor is een modificatie (dealer) de pse wordt dan ook anders bevestigd etc.

Suc6.

hjkrooshof, 17 jaar geleden

Wij hebben hier nog niet naar gekeken aangezien de auto net terug is van een vakantie.

edwin2611 PRO, 17 jaar geleden

a mg kan je mij vertellen wat precies die modificatie is.
ik heb vorige maand een nieuwe pse gekregen maar die zit op precies dezelfde wijze gemonteerd als de oude.
gebeurd bij een officiele mercedes dealer.
hoor het graag van je.

edwin

hjkrooshof, 13 jaar geleden

De deurvergrendeling heeft het weer een tijd gedaan maar doet nu helemaal niets meer en de deuren kunnen dus niet meer op slot. Het slot van de achterklep is echter helemaal afgebroken, daar waar de lange stang in een zwarte houder komt. Hij deede het de gehele tijd zolang je de klep met de sleutel opende. zodra de knop ingedrukt werd als je het slot op slot had ging de stang eruit en kon je de stang enkel bij open achterklep er weer in doen. Dit is dus ook kapot. Ik ben bang dat het gehele slotensysteem vervangen dient te worden aangezien de afstandbed. ook niet meer functioneerd.

weet iemand hier een oplossing voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.