Mercedes-Benz Slk-Roadster: centrale vergrendeling

Bouwjaar: 1997

Sinds enige tijd werkt de centrale vergrendeling enkel nog maar op de achterklep van de SLK 200 uit 1997.

Als ik op de afstandbed. druk dan gaat de achterklep wel van het slot echter de deuren niet. De startonderbreker werkt wel op de afstandbediening. Weet iemand wat hier aan de hand is.

hjkrooshof

Geplaatst door hjkrooshof (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

IWvan (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarschijnlijk is de PSE pomp (pneumatische stuureenheid)defect,deze zorgt voor de onderdruk/overdruk om de portieren te kunnen ontgrendelen.
Pomp zit rechts achterin de kofferruimte, goed controleren op vocht cq waterlekkage, dit komt vaak voor bij deze bouwjaren, de pomp/printplaat en stekkerverbindingen zijn dan geoxideerd.

Hiervoor is een modificatie (dealer) de pse wordt dan ook anders bevestigd etc.

Suc6.

hjkrooshof (0), 18 jaar geleden

Wij hebben hier nog niet naar gekeken aangezien de auto net terug is van een vakantie.

edwin2611 (0) PRO, 18 jaar geleden

a mg kan je mij vertellen wat precies die modificatie is.
ik heb vorige maand een nieuwe pse gekregen maar die zit op precies dezelfde wijze gemonteerd als de oude.
gebeurd bij een officiele mercedes dealer.
hoor het graag van je.

edwin

hjkrooshof (0), 15 jaar geleden

De deurvergrendeling heeft het weer een tijd gedaan maar doet nu helemaal niets meer en de deuren kunnen dus niet meer op slot. Het slot van de achterklep is echter helemaal afgebroken, daar waar de lange stang in een zwarte houder komt. Hij deede het de gehele tijd zolang je de klep met de sleutel opende. zodra de knop ingedrukt werd als je het slot op slot had ging de stang eruit en kon je de stang enkel bij open achterklep er weer in doen. Dit is dus ook kapot. Ik ben bang dat het gehele slotensysteem vervangen dient te worden aangezien de afstandbed. ook niet meer functioneerd.

weet iemand hier een oplossing voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.