Mercedes-Benz 300 Oldtimer: contactslot S-Klasse (w126) diesel

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300TD

Hallo,

We hebben hier een W126 300td staan met inbraakschade aan het contactslot. Ik wilde eigenlijk proberen het cilindertje uit het huis te halen, maar dit wil niet zo best lukken. Ze hebben nl. met een schroevendraaier geprobeerd het slot te draaien. Maar je moet toch op de een of andere manier twwe pinnentjes in de inkepingen van het slot kunnen steken waardoor de cilinder los komt? of wie weet een oplossing?

Alvast bedankt john.

KARMANN J

Geplaatst door KARMANN J (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300 Oldtimer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

MB (0) PRO, 11 jaar geleden

Als het contactslot nog draait en de eerste stand zetten, dan kun je de pinnetjes erin duwen en het losse cilinderslotje er uit halen.

KARMANN J (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo MB,

Het voorste plaatje van het contactslot draait het slot zelf niet meer, maar moet het dan ook lukken?

Gr John.

willy9 (0) PRO, 11 jaar geleden

dan uitboren of afzagen bent u wel even me zoet
suc6

KARMANN J (0) PRO, 11 jaar geleden

Hallo MB en Willy,

Het is gelukt hoor. Ik heb de klokken verwijderd en daarna de klem los mat het inbusboutje, het pennetje aan de onderkant ingedrukt en toen was hij los.

Bedankt John.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 Oldtimer of stel zelf een nieuwe vraag.