Mercedes-Benz Sl-Roadster: Een lege accu na 2 tot drie dagen!!!

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300

wie kan mij helpen?Na drie dagen is de accu helemaal leeg,bijna elke dag hoor je rechts achter ook een module of computer werken!voor een half jaar terug heb ik een revisie dynamo erop gezet+een nieuwe en zwaardere accu erin gezet!het probleem blijft,ook heb ik het kofferbak lampje afgekoppeld maar ook dat wilt niet helpen.Heeft iemand enig idee waar een lekstroom kan zitten,of heeft hier ervaring mee??

benz300sl

Geplaatst door benz300sl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Trek is een zekering los van je antenne ?? zit dacht ik ook rechts achter en is storingsgevoelig.

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

stroomafname meten en als er stroomafname is stap voor stap stroomcircuits loskoppelen.
meest voorkomende stroomafname`s defect in alarm systemen begin eerst met de stroomcircuits die op continu stroom staan

benz300sl (0), 16 jaar geleden

[quote=matthijs1]Trek is een zekering los van je antenne ?? zit dacht ik ook rechts achter en is storingsgevoelig.[/quote]
Hoi bedankt voor je tip,na twee dagen is de accu nog niet leeg en de module hoor bijna niet meer!!ook het dak doet het weer goed.nogmaals bedankt voor de tip. mvg michel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.