Mercedes-Benz S-Klasse: electrisch probleem bedrading

Bouwjaar: 1981, Brandstof: LPG, Motorcode: V8 380SE

Hallo Benz-vrienden,
Als ik wat stroomafnemers aan heb staan dan wordt de bedrading naar de gasconverter heel erg warm en de voorschakelweerstand waaraan deze verbonden is bloedheet,als ik dan ook bv. de richtingaanwijzer gebruik gaat de toerenteller ,,dansen,,op het ritme van het lampje....auto is al diverse keren terug geweest naar de garage maar die kunnen het niet vinden ...............dan ligt het weer aan de dynamo (doorgemeten,nieuwe koolborstels erin)dan aan de voorschakelweerstanden(vernieuwd)de schakelaar om van LPG naar benzine te gaan(ook al vernieuwd) en nu ligt het weer aan het ingebouwde (gecertificeerd)alarm.
k wordt er ondertussen wel erg droevig van ,temeer omdat de laatste keer dat de auto daar was de distrubitieketting een geleider kapot sloeg en ook een gat sloeg in de linkerbank van de motor en ze (natuurlijk op mijn kosten want de garage had geen schuld aan dit ,bedrijfsongeval, )alles hebben vervangen.....alleen het electrische probleem is er nog steeds ondanks dat dit ook opgelost zou zijn(voor de 2e keer nog wel)en dit nu al 2X betaald is .

Robbie1604

Geplaatst door Robbie1604 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dannybenz (0), 16 jaar geleden

alle -klemmen massa's kontroleren of deze goed kontakt maken

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.