Mercedes-Benz S-Klasse: W126 380SE loopt op LPG maar niet op benzine

Bouwjaar: 1982, Brandstof: Benzine, Motorcode: 380SE

Auto gekocht 380SE 1982 loopt op LPG alleen slechtstationair staat te pendelen in toeren. Op benzine slaat hij wel aan maar na paar seconden al weer uit. Luchtweegklep gecontroleerd deze is niet 100% vlak zit misschien 1,5mm in kan dit de oorzaak wezen voor niet op benzine lopen.
Ontsteking er zit een module op die normaalgebruikt word in combinatie met serieweerstanden voor de bobine deze heb ik er niet voor.Volgens mij hoort er vanaf halverwege 81 een andere ontstekingunit op. De luchtschuif voor stationair toerental gereinigd en getest deze gaat mooi open en dicht met een spanning oplopend van 3 tot 6v
Als auto op LPG rijd en ik dan overschakel op benzine loopt hij wel door alleen niet stationair wil hem graag laten afstellen op LPG maar moet dan eerst wel goed op benzine lopen Kan een gebruikte nieuw type ontstekingsmodule krijgen uit lopende auto maar wat is wijsheid.

T.Visser

Geplaatst door T.Visser (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 16 jaar geleden

Opruimen?

Benz rijder (0), 16 jaar geleden

aan je ontstekingmodule ligt het niet want als die kapot is,
Dan start en loopt je motor helemaal niet meer zowel op Benzine als op LPG.

Controleer ook even je CO waarde want als die te hoog is dan loopt hij stationaire zeer slecht tot afslaan.

groetjes
Benz rijder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.