Mercedes-Benz C-Klasse: EPC lamp blijfe branden na starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 cdi

Hallo,
sinds een paar weken geleden begon het EPC lampje van mijn c220 cdi branden ook na starten van motor blijft gewoon aan en er is geen vermogen max.3000 touren , naa een nacht stil staat is het lampje gewoon weg. nou vanaf een week geleden is ie weer aan gegaan en niet meer uit, ik heb hem uit laten lezen en geeft helemaal geen fout meleding, de garagist zij dat mischien brandstofpomp kapot is.
heeft iemant dit ooit mee gemaakt? laat het me AUB weten wat nou de proleem is, en als het toch de brandstofpomp is kunnen jullie me verwijzen naar waar ik die zo goedkoop moglijk maken. alvast bedankt

MVG. Yosef.

kebdani

Geplaatst door kebdani (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 15 jaar geleden

Wanneer EPC lampje blijft branden dan moet er een foutcode opgeslagen zijn.. Kon betreffende garage wel in het goede systeem komen?? Probeer de dealer anders eens.. Als je zo gaat gokken kan het een dure hobby worden..

kebdani (0), 15 jaar geleden

Dus bij uitlezen moet een foutcode geven? en dus hoef niet per se de brandstofpomp zijn.Rene':bedankt voor jou tip, ik zal hem door een profesioneel uit laten lezen, maar tot dat weet jij of iemand anders me laten weten wat de probleem ongeveer zou zijn? of iemand dit ooit mee gemaakt? komt dit vaak voor?.

ToniMB (0) PRO, 15 jaar geleden

Gewoon uit laten lezen bij de dealer, is zo niets van te zeggen en er zijn zéker storingen opgeslagen. Zoals René al aangeeft is een goede diagnose goedkoper dan gokken. Ik zou trouwens ook een andere garage zoeken voor het onderhoud en reparaties, ergens waar ze wél verstand hebben van mercedessen. Is uiteindelijk ook goedkoper.

kebdani (0), 15 jaar geleden

is goed ToniMB dankjewel, laat het me weten als je iets weten, ik heb inmiddels iemand gebeleld die is geen dealer maar ze doen aleen mercedes hij zei dat ze allernieuwste apparateurs hebben, dus ik wou meteen afspraak maken maar dat kon niet, want hij had zijn agenda niet bij, dus ik bel hem morgen om een afspraak. in iedere geval bedankt voor jullie reacties en voor jullie tips.

MVG.Yosef

kebdani (0), 15 jaar geleden

Hallo mensen,

ik heb vandaag mijn auto uitgelezen, er gaf sowiezo twee fouten die te maken hebben met EPC lampje : lucht tempiratuur sensor en brandstof druk sesteem of zo iets, de lucht temp. sensor was inderdaad kapot, toen zei die uitlezer dat ik de sensor moet vervangen en de lamp uit moet zo niet de accu even 10 minutten los koplen en darnaa weer terug koplen, als die lamp nu niet uit is dan is een andere probleem.
ik heb dit alles gedaan zo als ik het verteld heb, de lampje is nu uit en er is goede vermogen , ik hoop dat niet meer turug komt,

MVG.Yosef.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.