Mercedes-Benz C-Klasse: giga probleem c220 d

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

hallo ik heb een tijdje geleden mijn probleem ook al eens op deze site gezet maar het is nog steds niet opgelost,mijn auto een c220d heeft een rot probleem nl:als ik hem smorgens start is er niks loos rij naar mijn werk zet hem stop,en wil hem na ca 3a4 uur weer starten dan start hij wel maar slaat niet aan wacht ik nog 2 uur dat is het starten en lopen en dat hehaalt hem al weken zo,ik heb deze auto al 10 week maar nog maar 1 week in gereden al die tussen tijd is hij van monteur naar monteur gegaan,alles wat met brandstof uit heeft te staan is vernieuwd incl pomp,nu zegt men dat het een stroom probleem moet zijn,maar dan moet ik een schema hebben van contact naar de computer en van de computer naar de pomp, maar dat geven ze bij mb niet af.dus is er hier iemand die dit probleem kent, of een schema heeft van de bedrading dan hoor ik het graag.
bvbd
gr jaap

jp6002

Geplaatst door jp6002 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ahavelaar (0), 17 jaar geleden

probeer eens te zoeken op internet bij edsautodocumentatie.nl

ron10268 (0), 17 jaar geleden

ik denk dat je je startrelais moet doorsolderen (beter laat een reactie als geen reactie)

jp6002 (0), 17 jaar geleden

hallo ron
wat bedoel je precies met doorsolderen, ik weet wel dat ze al een keer zijn vervangen,toen is het een dag of vier goed geweest en toen was het weer mis.
bvd.

ron10268 (0), 17 jaar geleden

door de jaren heen kunnen de soldeerverbindingen slecht worden waardoor diverse componenten wel/geen contact maken

doorsolderen is die punten opnieuw verwarmen met een soldeerbout en een beetje tin toevoegen

of dit je probleem oplost weet ik niet maar ik en een paar bekenden van mij op het mercedesforum hebben daar wel baat bij gehad

succes Ron

dupl-u-18395-5dd1492fc6e4b+urfali_63 (0), 17 jaar geleden

ik heb vroeger dezelfde probleem met mijn vw gehad na het vervangen van het contact stekker was het probleem verholpen. zo'n contact stekker koste toen de tijd ongeveer 18 gulden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.