Mercedes-Benz E-Klasse: gloeibougies

Bouwjaar: 1996

Ik wil de gloeibougies vervangen van mijn E 300 D 6 cil. 1996.
Zoals ik het kan bekijken moet het grote blok wat erboven zit ( inlaatspruitstuk) eraf, of is het voldoende alleen de pijp die over de kop van het blok ligt eraf te halen? (ik twijfel of dit wel voldoende sleutelruimte geeft. Ik heb deze auto nog niet zo lang, dus ook nog niet zoveel sleutelervaring met dit type. Ik heb 14 jaar lang Volvo 240 gereden en daarmee heel wat sleutelervaring opgedaan. Dus wil ik nu ook beginnen met deze auto. Moet inderdaad het inlaatspruitstuk en geheel af voor een gemakkelijke vervanging van de gloeibougies?

otje53

Geplaatst door otje53 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

izzi (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de 300 moet zeker de inlaatcollector weggenomen worden

otje53 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor het antwoord. Ik heb inmiddels de inlaatcollector verwijderd en de gloeibougies vervangen. Sindsdien start hij weer als een tierelier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.