Mercedes-Benz 250: Instrumentenverlichting

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5

Hoi iedereen,

Ik heb een MB e250 en er is een probleempje met de instrumentenverlichting. De hoofdschakelaar links van het stuur licht niet op en de verlichting van de middenconsole(verwarming,....) doet het ook niet. Ik heb alle zekeringen nagekeken en deze zijn allemaal ok. De instrumentenpaneel(km, teller...) verlichting doet het wel, waar zou het probleem zich bevinden? Bedrading?

En hoe bouw je de instr.paneel uit?

Ik heb recent niks vervangen , k heb de wagen zo gekocht. Graag wat tips hieromtrent.
Alvast bedankt!

ironman

Geplaatst door ironman (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 250? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

Het zou goed kunnen dat alleen de lampjes stuk zijn, als je de knop van de hooftschakelaar aftrekt met een tang zie je het lampje in het midden zitten, midden paneel weet ik zo gouw niet ik denk dat er schroeven achter de asbak zitten.

succes Marcel.

ironman (0), 15 jaar geleden

ik heb de lampjes nagekeken, ze zijn allemaal in orde? Dus het probleem ligt ergens anders maar waar juist?


thx

spanbandje (0) PRO, 15 jaar geleden

heb je toch een schema nodig om de bedrading te controleren en te meten, op marktplaats kun je een CD met WIS er op kopen voor een paar euro, dan heb je gelijk alles

WIS staat voor Werkplaats informatie Systeem. daar staan ook de handelingen in om alles te de/monteren

succes marcel.

ironman (0), 15 jaar geleden

Beste marcel,


Ik heb die cd gekocht en ik heb het programma wis geinstalleerd. Het werkt en als ik bij "soort informatie" schemas - elektrisch gedeelte dan krijg ik dit te zien : Gevolg: document kan niet worden geselecteerd en Oorzaak: informatie niet gevonden.

Hoe kan ik het elektrische schema weergeven , doe ik het verkeerd of ontbreekt deze info in het programma zelf?


bedankt alleszins

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 250 of stel zelf een nieuwe vraag.