Mercedes-Benz Vito: Klakkend geluid bij laag toerental

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110 CDI

Hallo,

Ik heb een mercedes vito 110 CDI van 2000. Deze klakkerde bij laag toerental en lage belasting. Oftewel bij het wegrijden. Boven de 2000 toeren loopt de auto goed, trekt goed en rookt niet. Ik heb dit kunnen verhelpen door 1 nieuwe verstuiver te vervangen. Het klakkeren was helemaal weg! 3 maanden later was het probleem weer terug. Ik ging er dus van uit dat dit weer een verstuiver was. Cilinder 1 had ik vervangen, cilinder 2 was al vervangen dus ik dacht: ik zet er meteen 2 nieuwe versuivers in de derde en vierde cilinder en probleem opgelost. NIET DUS!!! Het probleem is er nog steeds en net zo erg. Ik heb alle 4 de verstuivers laten testen en ze zijn allemaal goed! (De EGR-klep heb ik ook gecontroleerd, deze is ook goed en er is nooit benzine getankt.) IK WEET HET NIET MEER!!! suggesties????????????

Jaapv

Geplaatst door Jaapv (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bril (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Jaap V

Als ik jouw was zou ik hem even laten uit lezen dan kan je ook zien wat er gebeurd bij een lopende motor.

Gr Dirk

Jaapv (0) PRO, 16 jaar geleden

De vito staat op dit moment in de garage. Geen foutcode opgeslagen. Eerst werd er gedacht aan de koppakking ( leek mij niet erg logisch ) nu zijn ze aan het twijfelen of de nieuwe verstuivers wel goed zijn? HET MOET NIET GEKKER WORDEN!!!!! wordt vervolgd.........................

opel 95 (0) PRO, 16 jaar geleden

Drijfstanglagers misschien

Hebben ook zo'n vito gehad maar dat was bij lage toerental hoorde je nix
en bij gasgeven wel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.