Mercedes-Benz Vito: koelvloeistof lek

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 110 cdi

hallo ik heb dus een probleem met de waterkoeling van mijne vito (deze heeft 125000km),hij lekt soms koelvloeistof heb er een foto van gemaakt van de plaats waarvan ik denk dat het komt zie pijltje, maar hij lekt niet altijd en lekt ook maar een beetje ,heb nog geen vloeistof moeten bij vullen, temperatuur van de auto blijft perfect,verwarming werkt goed ook op stationair draaien van de auto,wat hij wel doet is als de motor volledig koud is en je draait de radiator stop eraf zit er nog druk op het systeem wie weet hier raad mee ,alvast bedankt.
[url=http://imageshack.us][img]http://img367.imageshack.us/img367/6429/...[/img][/url]
[url=http://g.imageshack.us/img367/berwerkete...][img]http://img367.imageshack.us/img367/berwe...[/img][/url]

michi

Geplaatst door michi (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kleijn (0), 15 jaar geleden

misschien kun je de boutjes iets aandraaien zal tussen de pakking doorkomen

mobiel (0), 15 jaar geleden

Als je een expansievatje hebt,kun je eens proberen de dop los te draaien.De druk moet er dan af gaan. De dop wil nog wel eens dicht gaan zitten.gr,Henk.

paulmichiel (0) PRO, 15 jaar geleden

Als er bij een cdi motor na een nacht stilstand nog druk op het koelsysteem aanwezig is haal dan de kop er maar af, ring rond de verbrandingskamer lekt dan naar een koelkanaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.