Mercedes-Benz Cl: lekkage automatenbak cl 55 amg

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5.5 compressor

goedendag, heb de versnellingsbak weer laten vullen met verse olie en filter. van de totale hoeveelheid zat bij controle nog maar drie liter erin. maar de garage vloer nooit wat gezien op de grond. nu de bak helemaal op juiste niveau is lag er nu wel olie .kan tijdens het draaien van de motor geen druppels opmerken .alleen na een tijd stil staan ligt er wel schone olie op de garage vloer.kan iemand me vertellen waarom bij juiste niveau wel zichtbaar olie verlies, en wat kan het allemaal wezen zodat ik een juiste zoektocht naar de goede diagnose kan maken .kan het pakking of breuk in het huis van de bak wezen maar moet dan hoog zitten ?wie heeft een goed advies .en bij voorbaat bedankt . misschien ergens anders het probleem bij de automaten bak?

draak69

Geplaatst door draak69 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CL 420? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

met zien op garage vloer is geen diagnose mogelijk
onderkant wagen bezien-- nazien of ge een lek ziet--stekkeraansluiting ??? oliepeil nazien motor draaien op stand P koud of 80°gr olie temp(bak)

Peter087 (0) PRO, 14 jaar geleden

dit is op afstand moeilijk te zeggen het oliepijl moet wel correct zijn en dan kan je met goed droog maken en diverse proefritten proberen te achterhalen waar de automaat lekt! veel problemen met de doorvoerstekker!

met vriendelijke groet,
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CL 420 of stel zelf een nieuwe vraag.