Mercedes-Benz V-Klasse: Luchtvering

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 220 CDI

Laatst was de zekering kapot gegaan. Nu heb ik gemerkt dat als de compresser aan het pompen is en ik trap op de rem dat hij dan stopt met pompen. Dit is alleen als het contact aan staat of als de motor loopt. Als het contact uit staat en compressor loopt dat blijft hij doorlopen als ik op het rempedaal trap. Wie weet wat dat kan zijn?

Mark Duister

Geplaatst door Mark Duister (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 16 jaar geleden

Autogegevens?

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

als contact uit staat werkt pomp alleen op gewenste vuldruk met contact aan en lopende motor komt regeling erbij. maar pomp loopt net zo lang tot gewenste druk is bereikt controleer op lekkage en fouten uitlezen.
waarom is de zekering stuk gegaan meestal door slechte/ versleten pomp. stroomafname pomp meten stuurrelais vervangen lekkage meten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.