Mercedes-Benz 300: Mercedes 300E 12V houdt in en valt af en toe uit.

Bouwjaar: 1990

Hallo,

heb hier een 300E die niet het volle vermogen levert altijd. en valt af en toe onder het rijden uit lijkt net of ie verzuipt en dan na een beetje doorstarten doet ie weer en af en toe stijgt het toerental ook naar 2000toeren stationair en blijft daar even hangen...Boegiekabels en bougies nieuw, verdeelkap en rotor is nieuw. iemand wel een meegemaakt?

ekrem2650

Geplaatst door ekrem2650 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ahavelaar (0), 13 jaar geleden

Brandstofpomprelais, lambdasonde en BDP sensor controleren, stappenmotor schoonmaken. Als je pech hebt kan het ook nog de ECU zijn.
Of het aan de ECU ligt kun je kontroleren door de motor warm te rijden en dan met uitgeschakeld kontakt de stekker hiervan
los te koppelen. Dan de motor weer starten en weer gaan rijden. (gaat prima je hebt alleen minder vermogen) Als het probleem
nu over is is je ECU niet goed meer. (Ben ervan uitgegaan dat het hier een M103 motor betreft) mvg. Arie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.