Mercedes-Benz 300: trekhaak afneembaar origineel mercedes met best veel speling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300 d

hallo onder mijn station e 300 zit een afneembare trekhaak en als ik deze goed aankoppel zodat deze ook op groen staat de sraaiknop aan de rechterzijde van de haak zit er speling in ik kan de trekhaak zeker 0,5 cm naar boven en naar beneden bewegen en hetzelfde geld voor naar links en rechts is dit normaal en zo niet is het een optie om de haak vast te laten lassen want een nieuwe is voor mij niet betaalbaar.

nlangen

Geplaatst door nlangen (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (355) PRO, 13 jaar geleden

Op dit type trekhaak mag geen speling zitten...waarschijnlijk loopt de blokkeerpen zwaar door opgedroogt vet.
Het mechanisme kan uit elkaar om schoon te maken en opnieuw in te vetten...maar pas op! de boel past maar op 1 manier en eigenlijk mag je het helemaal niet open maken...

Ik heb hetzelfde gehad met mijn trekhaak en die is opgestuurd naar de leverancier en netjes gereviseerd terug gekomen (gratis).

succes,

mvg.
Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.