Mercedes-Benz 200: Olie lekt bij de dieselpomp(rubber)

Bouwjaar: 1981, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1971cc

Hi,ik heb een 200d van het type w123,nu wil t zo zijn dat als ik voor de motorkap sta en onder de dieselpomp kijk er allemaal olie ligt,dus vanaf de onderkant dieselpomp tot alle metalen delen die daaronder zitten zoals carter enz.alles zit onder de olie,het is ook 'vers'.
Nu heb ik me laten vertellen dat het aan de brandstofpomprubber ligt:S:S is dat echt zo of heerst er wat anders.

olie is netjes op peil en genoeg compreddie ook geen rook.

golfmaniak99

Geplaatst door golfmaniak99 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tinuske (0), 16 jaar geleden

voor deze auto heb je een revisiesetje meestal de o ringen onder de ontluchtingpompje en de eenrichtingventieltjes?kunt proberen te checken want het lekt al als je het pompje gebruikt om te ontluchten.mzzll en succes

Roger10209 (0), 16 jaar geleden

Tussen de dieselpomp en het motorblok zit een papieren pakking,waarschijnlijk is deze stuk en zo kan er motorolie lekken,de pakking kost heel weinig maar de dieselpomp moet wel uitgebouwd worden en dat is ook niet zo erg als je weet hoe je het inspuitmoment terug moet instellen succes

golfmaniak99 (0), 16 jaar geleden

dankjulliewel

roger 10209 jij hebt idd gelijk t was een 3hoekige pakking die helemaal op was,de monteur had m moeten wegschuren omdat ieanders gewoon bleef vastplakken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.