Mercedes-Benz Clk: Onwijs veel foutmeldingen na uitlezen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Hoi leden,

Ik heb mijn auto eens laten uitlezen. Ik schrok van het aantal foutmeldingen die ik zag. 4 atjes vol. Dit is niet normaal. De onderdelen zelf zijn in orde. Het probleem ligt hem bij de elektronica. Ik denk naar mijn mening dat er 1 hoofdoorzaak is die al deze problemen met de elektronica veroorzaakt. Zijn er eventueel mensen die ook zoiets hebben meegemaakt en mij een beetje opweg kunnen helpen?
Indien nodig kan ik het uitleesrapport inscannen.

Koray077

Geplaatst door Koray077 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Waarom heb je de auto laten uitlezen? wat is de klacht?

Ik vind het niet vreemd dat een auto van 1998 helemaal vol zit met storingen, als de auto reeds jaren niet uitgelezen is dan stapelen alle storingen zich
op in het storingsgeheugen.
De kans is dan ook groot dat het grootste deel van de meldingen niet actueel is.

Ik weet natuurlijk niet wat het probleem is, maar ik zou eerst alles wissen en dan na een paar dagen rijden opnieuw uitlezen, dan heb je een actueel beeld van wat er aan de hand kan zijn.

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 9 jaar geleden

Idd eerst eens wissen en dan opnieuw uitlezen. Wie weet hoe lang het geleden is dat het storingsgeheugen leeggemaakt is en wat er in de tussentijd allemaal met auto gebeurd is.

Koray077 (0), 9 jaar geleden

Sorry voor mijn late reactie. Het zit namelijk zo: mijn centr. Deurvergrendeling, binnen verlichting en de achterruit verwarming werken niet. Verder werken mijn elektr. Verstelbare stoelen in tegengestelde richting. Zonet heeft de claxon het ook begeven. Mijn parkeersensor werkt ook niet. Het knopje is aanwezig alleen de waarschuwinglichten zijn afwezig. Ik weet niet of de vorige eigenaar er iets mee heeft gedaan. Het opnieuw wissen en lezen is wellicht een optie en dat ga ik maar ook eens doen. Kijken wat het oplevert. Nog iets: bijna op alle foutmeldingen staat 'opgeslagen' en alleen bij de LMM stond 'actueel'. Deze heb ik vervangen door een nieuwe LMM.

Profundo Autoservice (0) PRO, 9 jaar geleden

Laat maar eens weten wat er na het wissen terug komt, en alle dingen die niet werken zou ik even de zekeringen van controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.