Mercedes-Benz Clk: Tikkend geluid tijdens gas gaven

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 320

Beste leden,

Ik ben hier nieuw en wil me even kort voorstellen. Mijn naam is Koray en ik ben in het bezit van een mercedes clk 320! heel veel verstand van auto's heb ik niet, maar ik kan wel heel goed meedenken. Het probleem is alsvolgt: twee maanden geleden hoorde ik een naar tikkend geluid onder mijn auto tijdens het wegrijden. Dit geluid viel weg wanneer ik het gas losliet. Naar ze garage gebracht en het bleek dat mijn hardy schijf gescheurd was. Ik heb er nieuwe laten monteren waarna het geluid verdween! Sinds vandaag hoor ik weer het zelfde getik tijdens het gas geven, maar niet zo erg als voorheen. Ik wil voordat ik weer naar het garage ga weten of her uberhaupt mogelijk is dat hij weer gescheurd kan zijn in zo'n korte periode? Of ligt het eventueel aan iets anders?

Koray077

Geplaatst door Koray077 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLK? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1810) PRO, 9 jaar geleden

Alles is mogelijk , verkeerde montage , niet goed vast gezet.
Als het precies hetzelfde klinkt , zou ik toch gewoon terug gaan , je zegt zelf al dat je weinig verstand er van hebt , als wij dan allerlei technische dingen gaan vragen , kijk hier eens naar of voel daar eens aan , komen we dan ergens ?

Koray077 (0), 9 jaar geleden

Ik heb de auto na laten kijken. De wielkap linksachter zat los en is weer vastgezet. Er zat een klein scheurtje in de hardy schijf. Het vreemde is dat het tikkend geluid weg is, nadat die kap is weer vastgezet. Ik ga er nog 2/3 dagen mee rijden en kijken of het tikkend geluid terugkomt. Zo ja, dan wordt het weer een nieuw hardy schijf bestellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLK of stel zelf een nieuwe vraag.