Mercedes-Benz S-Klasse 1999: Ramen werken niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 5000

Geen van de ramen werken. Als ik de uitleescomputer aansluit vind deze alleen de linker en rechter achter deurmodule. Via de uitleescomputer kan ik de achterramen omhoog en omlaag doen. Ik krijg ook dat alles OK is met de achter modules. Via de schakelaar lukt het niet om het raam open of dicht te doen. De raammotoren voor handmatig getest, die werken. Wat kan de oorzaak van dit probleem zijn?

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

bert klein (80) PRO, 1 jaar geleden

Geen draadbreuk lv portier A stijl

ptrustfull1 (50), 1 jaar geleden

Ik heb op de bedrading gemeten, stroom, massa, en canbus. Daar staat iets op. geen enkele wijst op geen verbinding. Ga het morgen fysiek controleren want gebroken kabels had ik ook als optie. Ik lees ergens dat het kan komen door de convenience module in de kofferbak.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.