Mercedes-Benz vito 108cdi: Rempedaal zakt weg

Bouwjaar: 2003

Hallo kan iemand mij vertellen wat de oorzaak kan zijn dat mijn rempendaal wegzakt,hoofdremcilinder is al vernieuwd,met draaiende motor zakt het pedaal voor 50% weg, kan dit in de ABS pomp zitten ?

Wout12309

Geplaatst door Wout12309 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

kyk eens of je remblokken niet vast zitten in de tangen.ook kun je eens proberen je abs eens een paar keer flink in te laten grypen. twee wielen op het wegdek en twee in de berm en dan remmen [uitkyken]

Wout12309 (0) PRO, 18 jaar geleden

Dit alles heb ik al geprobeerd,het moet bijna wel in de abs pomp zitten

wilber (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij zijn met een soort gelijk probleem bezig van een sharan,, wij hebben de abs pomp al vervangen Ik ben benieuwd wat het bij jullie is Maar ik zou voor je de abs pomp gaat vervangen de uitgaande leiding eerst afpluggen

PIETER9040 (0) PRO, 18 jaar geleden

Wij hebben hier ook een vito gehad met hetzelfde probleem, contact gehad met de dealer en deze zei dat dit normaal is bij deze auto's.Bij de sharan van Wilbert hoort het niet zo te zijn.

Wout12309 (0) PRO, 18 jaar geleden

Is dit een storing die standaard optreed bij 140000 km? Dit kan toch niet! Het kan toch niet zo zijn dat je de helft van je remdruk opeens verliest?

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Probeer het systeem goed te onluchten volgens een door mercedes te volgen volgorde ook met een voorgeschreven ontluchtings apparaat die pulzerend spoeld, als dit niet helpt zal de abs unit defect zijn dit was een veelvoorkomd probleem (en duur)

hendrika1967@hetnet.nl (0) PRO, 17 jaar geleden

abs eens goed laten werken door een wiel berm aner wiel wegdek.
dit is waarschijnlijk een tijdelijke oplossing, heb het ook gehad
na ong een jaar kwam klant terug met het zelfde probleem
toch abs pomp vervangen

Sido10864 (0) PRO, 17 jaar geleden

Aldert heeft gelijk er zijn ook mensen die vooral in de winter agressief remmen op gladde wegen en dat daarna het probleem was opgelost.

sjiht78 (0) PRO, 17 jaar geleden

In de ABS pomp zit een ventiel vast, soms heb je geluk en komt hij nog los bij het in werking laten treden van het ABS. Werkt dit niet dan zit er niets anders op dan het hydraulisch gedeelte van de ABS-unit te vernieuwen en daarna het systeen te laten ontluchten met mb-apparatuur (ontlucht door de ventielen heen zodat ook daar alle lucht uit is)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.