Mercedes-Benz Vito 112 Cdi: Rest warmte werkt niet meer

Bouwjaar: 2003

Wie weet hoe het werkt, volgens de klant werktte de restwarmte als vogt: Bij het verlaten van de auto knopje rest indrukken en de verwarming bleef ongeveer 20-30 min doorgaan ook ging de bijverwarming onder de auto aan (standkachel) de standkachel werkt nu tijdens het rijden goed (wij hebben gloeispiraal vervangen) maar de rest warmte werkt nog niet weer. Wie weet raad.

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

IWvan (0) PRO, 18 jaar geleden

Het werkt zoals de klant zegt.
De standkachel is te bedienen via de knop op het kachelpaneel (rode Led gaat aan)
Bij het verlaten van de auto werkt dit als rest warmte systeem, de standkachel gaat aan.

spanbandje (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is goed mogenlijk cor want dit waterpompje is veel kapot zonder dat je er erg in hebt, je merkt het allen dat de kachel het slecht doet, en als je een standkachel hebt gaat hij aan en weer uit, want er is geen waterstroom als motor stilstaat, daardoor meet de Ntc op de bijverwarming al snel een temp van meer dan 70 graden en gaat hij standby als de temp weer zakt gaat hij weer opstarten.pompje is duur en meestal zijn allen de koolborstels versleten ( ik heb er een opengemaakt en nieuwe borstels bij een modelwinkel gehaald, het was voor mijn eigen dus kon ik het wel gokken) pompje kost rond ¤180,-

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.