Mercedes-Benz 300 D: Speling in het stuur.....

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 AUT

Heb sinds kort een speling in het stuur van circa 2/3 cm; wie weet de oplossing (is het af te stellen of is het luchtprobleem in de stuurbekrachtiging of moet er iets vervangen worden?) ?

Tevens iemand uit de omgeving van Utrecht die dit kan oplossen, eventueel tegen een kleine vergoeding.............. :-).....................

is mijn 1ste (vervolg komt er wel geloof ik :-) Benz.....

MB1987

Geplaatst door MB1987 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 18 jaar geleden

laat iemand het stuur bewegen en kijk waar de speling zich voordoet
Maar het kan geen lucht zijn
succes jan

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

op het stuurhuis zit een grote moer met stift. daar kan je de speling mee oplossen. laat dit echter even door de vakman afstellen ivm. zware punten in de besturing. wielen kunnen het beste vryhangen. controleer ook je hulp stuur huis [pitmanarm] op spelingen de stuurkogels. kortom dit is makkelyk op te lossen succes martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.