Mercedes-Benz 300: Start probleem in de ochtend

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Diesel, Motorcode: 300d

Beste ,

Ik heb een mercedes 300 diesel van bowjaar 1985 ik heb nu ook een probleem met het motor , als ik inde ochtend het auto start moet ik zelf ook wat gas erbij geven want anders stopt het auto .

Kan iemand mij hiervoor helpen hoe deze probleem kan oplossen.

Alvast bedankt.


Mvg,

Tasdelen

mercedes300

Geplaatst door mercedes300 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

frans49 (0) PRO, 14 jaar geleden

gloeibougies al uitgemeten of vervangen ?? suc6

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

achterop de pomp zit een potje die er voor zorgt dat je motor bij koude wat versneld gaat lopen,dus achterop niet bovenop die is voor af te zetten,even kijken of dat vacuum slangetje er nog opzit,anders even ander slangetje erop steken en aan zuigen of dit ook werkt als je eraan zuigt moet je motor wat harder gaan lopen.dit gaat met vacuum,, vanaf een leiding van je vacuum pomp gaat dit naar een temperatuur voeler en van daaruit naar je pomp,als hij niet of slecht aanslaat of flink schud in het begin zou ik ook voor je gloeiers gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.