250 bezoekers online

Mercedes-Benz B 170: Stille stroomverbruiker aanwezig

Bouwjaar: 2006, Brandstof: benzine, Transmissie: overig, Motorcode: 266940, Motorinhoud (cc): 1700, Vermogen (kw): 85

Ik heb pas geleden een Mercedes Benz B klasse gekocht. Ik heb nu blijkbaar een stille stroomverbruiker in de auto en denk aan twee dingen:

1. Toen ik de auto kocht deed mijn command 50 APS het niet. De telefoonfunctie was het probleem. Nu hebben we een lusje geplaatst, waardoor de telefoonfunctie werd uitgeschakeld. En inderdaad, de radio CD speler en navigatie deed het weer… Dus probleem opgelost, dachten we… Kan het zo zijn dat de telefoonfunctie toch nog electriciteit verbruikt wanneer de auto uit staat?

2. De slot van de auto is kapot, waardoor ik de slot aan de bestuurderskant handmatig naar beneden druk. Dat moet verder geen probleem zijn, toch? Of kan dit ook stiekem electriciteit verbruiken?

Wie o wie kan mij helpen?

Hans uit Zwolle

Geplaatst door Hans uit Zwolle , lid sinds 6 jaar geleden

3 Reacties

0

kaleido 1, 3 maanden geleden

Dat kan zeker , module komt waarschijnlijk niet in rust door de storing , je zou de zekering van de cv er uit kunnen halen om te kijken of het verschil maakt.
Sta je met een lege accu dan , of is er wat anders aan de hand dat je denkt aan lekstroom ?

0

Hans uit Zwolle, 3 maanden geleden

Het bijzondere is, vorige week is het mij tot twee keer overkomen dat de auto niet wilde starten.. Accu was helemaal leeg..

Deze week is er niets aan de hand.. Ook na vier dagen stil start de auto alsof er niets aan de hand is..

0

kaleido 1, 3 maanden geleden

Dan wordt het een lastige als de storing niet altijd aanwezig is .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B 170 of stel zelf een nieuwe vraag.