Mercedes-Benz E-Klasse: stotteren

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2799 cc 142 kw

Betreft Mercedes E280 benzine (type W124; bouwjaar 1995; airco, automaat; 161.000 km). Sedert enige tijd trekt de wagen traag op (ook in S-stand) en bij flink gas geven of inhalen schokt of “stottert” hij, idem bij gebruik van de kick-down. Ook worden er bij het optrekken knalletjes vrijgegeven. De luchtdebietmeter is enkele weken geleden vervangen zonder resultaat, de bougies tellen 10.000 km. Bij file of traag verkeer loopt de temperatuur direct op tot 100 °C. De waterpomp is eveneens onlangs vervangen.

fregis

Geplaatst door fregis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tommi (0), 17 jaar geleden

ik heb de zelfde probleem heb je de bobines al vervangen meestal gaat de middelste kapot mvg tommy

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

rotor en verdeelkap enkabells en zeker de bougiedoppen nakyken.daar zyn deze motoren zeer gevoelig voor

mb280 (0), 17 jaar geleden

ik heb zelf ook dit probleem gehad , heb er nieuwe bougie's in gezet en nu loopt hij weer als een zonnetje , ook schijnt het te zijn dat de bougie kabels slecht kunnen zijn.

rikus9827 (0), 17 jaar geleden

controleer de Kat. even, klachten treden op wanneer deze verstopt raakt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.