Mercedes-Benz E-Klasse: w124

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 300 24v

Ik heb met mijn w124 cabriolet sportline de volgende problemen:

De bougies barsten op het porselein kapot. de motor gaat hierdoor bij belasting overslaan. Ik heb de eerste keer nieuwe ( bosch ) bougies, verdelerkap + rotor en bougiekabels gehaald bij de mb dealer. In frankrijk begon de auto weer slecht te lopen en waren de bougies weer gebarsten. Bij een franse mb dealer nieuwe bougies gehaald, deze kwam met het zelfde onderdeelnummer als de nederlandse dealer, maar het probleem is al weer terug. hoe kan ik dit oplossen?

In de voorwielophanging zit een zwabberig gevoel rond de 80 km/h, maar ik kan nergens speling ontdekken.

Cabrioletdak sluit moeizaam op de grepen bij de voorruit, is dit af te stellen?

Cruisecontrol werkt niet, de zekering is heel.

paulerik

Geplaatst door paulerik (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

flow (0), 17 jaar geleden

volgens mij worden de bougies te warm waardoor ze scheuren,het zwabberen kan aan de schokbrekers liggen of de banden.cruise control;kabelbreuk.

paulerik (0), 17 jaar geleden

bedankt maar wat voor bougies zal ik dan kunnen monteren, dit zijn de bougies waar de dealer via chassisnummer mee komt.

flow (0), 17 jaar geleden

heb je wel de orginele kabels en hoe is het met de ontsteking,daar kan het ook aan liggen.dat de spanning te hoog is.

Bril (0) PRO, 17 jaar geleden

Het kan zijn dat er geen weerstand doppen op de bougies kabels geplaatst zijn kan je bij de MB laten controleren via het EPC Computer systeem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.