Mercedes-Benz 906 KA 30 SPRINTER 210CDI: valt stil en houdt in als hij moet trekken

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: OM651

Ik heb hier een Sprinter 210 staan met delphi verstuivers, hij start perfect loopt soms ook perfect maar valt na het starten vaak gewoon bam stil, hij start meteen nadien zonder problemen. Als je doortrekt in toeren boven de 3000/tmin dan lijkt het net of hij overslaagt hikken bokken en dan ineens uit het niks loopt i ineens weer door. Er komen geen foutcodes in en meetwaarden zijn allen binnen tolerantie, i heb cilinder vergelijk gedaan en de verstuivers beoordeeld met Star diagnose tester maar dit bracht ook geen resultaat. Ik vind dat hij wel serieus rammeld dus de ketting zal ook wel niet meer super zijn maar hij heeft maar 170dkm.
Weet iemand waar ik nu best eerst mee begin, verstuivers testen of ketting vervangen.

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Sprinter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

MB (0) PRO, 4 jaar geleden

Dan zou ik beginnen om de ketting te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Sprinter of stel zelf een nieuwe vraag.