Mercedes-Benz CLA-klasse 2014: Vermogen probleem

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 270910, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 90

Hallo,

Ik heb sinds een pa weken een probleempje.
Bij koude start heeft de auto voor pa minuten minder vermogen. Als die warm is loopt de auto weer perfect. Verser start de auto goed en hoor geen gekke geluiden. De bougies en de bobine die zijn al vervangen. Ik ben bij de garage geweest en die zeggen dat het waarschijnlijk aan de injectors ligt. Daarvoor heb ik een cleaner gekregen die de injectors schoonmaakt. Heb Een volle tank bijna leeg gereden maar het lijkt niet te helpen.Hoop dat jullie mij wat meer informatie over kunnen geven.
Gr

Memolee

Geplaatst door Memolee (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz CLA-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Bram1418 (0) PRO, 3 jaar geleden

Heb je al uitgelezen?
Kan zijn dat temperatuur sensor onjuiste waarde weergeeft waardoor bij koude motor te weinig brandstof krijgt.

Memolee (0), 3 jaar geleden

Bij het uitlezen kwamen de storingen bougies en bobine en injectors zeiden ze, bougies en bobine had ik pas vervangen.
Maar als de injectors niet helemaal goed werken dan moet de storing toch ook bij een warme motor blijven ik heb het alleen bij de koude start

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz CLA-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.