Mercedes-Benz Vito: Vito 108 CDI (W638) motor sputtert maar niets aan vertuivers !

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel

Hallo,

Ik plaatse eerder al een bericht inzake mijn aangekochte Vito met motorpech ... na advies over lekkende verstuivers werden deze uitgehaald en gereviseerd. Resultaat is nog steeds hetzelfde ???

Iemand nog advies ?

mvg

VitoBart

Geplaatst door VitoBart (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

isar (0) PRO, 13 jaar geleden

optie, met star aangesloten proefrit maken en parameters vergelijken-
gr

VitoBart (0), 13 jaar geleden

Klinkt mij allemaal een beetje "chinees" ... de garage zegt dat er mogelijks een uitlaatklep niet goed dicht ?

Kan dit kloppen ?

mvg Bart

vwfan (5) PRO, 13 jaar geleden

het zou een klep kunnen zijn die lekt. wanneer doet het probleem zich voor. altijd of alleen bij een warme motor of bij vragen van veel vermogen. graag zoveel mogelijk info.

VitoBart (0), 13 jaar geleden

Probleem gevonden .... idd een uitlaatklep die niet voldoende afdicht. We hebben het gevonden door druk op de cilinders te plaatsen en bij de vierde cilinder is er verlies.
Gevolg cilinderkop eraf en kijken wat er scheelt aan de klep (veer, klepsteel geplooid ...) Iemand een idee wat zoiets kost ?

mvg
Bart

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.