Mercedes-Benz E-Klasse: W124 stuurt raar, lijkt te "zoeken"

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel

Mijn MB "zoekt" sinds kort. Dw.z. bij rechtuit rijden voel je de auto een beetje slingenren. Klopt het dat de fuseekogels dan vervangen moeten worden?
Bij de laatste APK in aug. vorig jaar werd aangegeven dat de speling op derechter fusee kogel nog maar net acceptabel was.

motorbeer

Geplaatst door motorbeer (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 17 jaar geleden

meteen laten vervangen. kan gevaarlyk zyn. als de fuseekogel er uit schiet tydens het ryden is de schade niet te overzien.

motorbeer (0), 17 jaar geleden

Thanks, was ik al bang voor. Zal het morgen gelijk doen

SLR (0) PRO, 17 jaar geleden

bij jou klacht zou ik ook gelijk de draagarm rubbes laten controleren als je toch de fuseekogel laat vervangen

motorbeer (0), 17 jaar geleden

Vandaag de fuseekogel vervangen, wilde het eerst zelf doen maar ben toch maar naar de garage gegaan. Na 5 uur reed ik weer weg. De boel zat dusdanig vast dat de brander eraan te pas moest komen. Het monteren van de nieuwe kogel viel ook niet mee. Maar toch we rijden weer als in een nieuwe.
Bedankt voor alle reacties!

rene83 (0) PRO, 17 jaar geleden

mogelijke oorzaak stabilisator stangen achterzijde

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.