Mercedes-Benz Slk-Roadster: Zonnedak defect na batterij afkoppelen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2300 kom

Na het afkoppelen van batterij werkt schuifdak niet meer + abs en airbag lampje blijven branden met diagnose apperatuur heb fout "ecu spanning laag" uit airbag ecu kunnen halen maar voor de abs gaat dit niet ik krijg na connectie en dan weer niet dan weer wel. Kan deze wagen op een handmatige manier worden gereset dmv battrij afkoppelen ofzo alleen dat daardoor probleem is gekomen, nja weet iemand raad?


Vex,

Vex

Geplaatst door Vex PRO , lid sinds 15 jaar geleden

3 Reacties

Vex PRO, 15 jaar geleden

bericht is bijgewerkt

zwart.r, 15 jaar geleden

Volgens mij is het inderdaad in een keer helemaal open sturen en dan in een keer helemaal dicht. Dit moet d.m.v. de knop ingedrukt gehouden gedaan worden. Net als bij de ramen.
Vr.gr. Ron Zwart

nic PRO, 15 jaar geleden

er springt wel eens een zekering stuk bij wisselen accu als er nog verbruikers aan staan check deze en dak moet je inderdaad eerst weer normeren staat in boekje hoe

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.