Mercedes-Benz Slk-Roadster: Airco & Verwarming Gaat Uit Bij Aandoen Verlichting, Cv Werkt Oo

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3 kompressor

Airco is afgevuld, werkt naar behoren, verwarming is ook goed, doch als verlichtingschakelaar word omgedraaid gaat de aanjager uit.

Centrale deurvergrendeling werkt ook niet naar behoren, gaat wel open met afst.bediende sleutel, niet dicht. op schakelaar in auto werkt cv ook niet.

Zit er ergens sluiting?, uitlezen geeft niks aan.

pm

Geplaatst door pm (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz SLK-klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

Cv hebben we gisteravond gevonden, er was een lekkage in de aansluiting op de pse pomp,die achter in de kofferbak/rechts ligt.

nu het aanjaag systeem nog, wie kan mij helpen???

IWvan (0) PRO, 16 jaar geleden

Klinkt als sluiting inderdaad, zo van afstand beoordeeld lijkt mij het kachelbedieningspaneel verdacht, immers hierin gaat de verlichting branden als je de schakelaar omdraaid.
Ik zou de verlichtingsvoeding van het paneel eens loskoppelen en de bedrading controleren, kwam de storing na radio inbouw?, dan dat ook controleren.

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

ga hier dinsdag mee verder, ik zat zelf ook richting de middenconsole te denken, dit omdat ik "heel vreemd", wanneer de verlichting word ontstoken een spannings terugval heb van 13 a14 volt naar 3 a 4 volt.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarop gemeten peter?

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

op de sigaretten aansteker in de middenconsole.

wanneer ik op de accu gemeten de airco aandeed, en / of verwarming, en toen de verlichting , had ik bij de accu nagenoeg geen verschil in waarden, ondanks dat de verwarming/airco uitschakeld, dit wel toen ik dit herhaalde gemeten bij de sigaretten aansteker. dit zou kunnen duiden op een sluiting of onvoldoende massa. volgens uitlezen via een comp. kreeg ik nl. ook een storing 'serieele verbinding K2'.

sytze (0) PRO, 16 jaar geleden

Lijkt mij een massaprobleem bij het instrumenten paneel of bij het mm. Je kan altijd handmatig even een nieuwe massa toevoegen aan bv sigaretten aansteker, mocht het slecht vindbaar zijn.

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

Oplossing gevonden, instrumenten paneel in middenconsole had sluiting, deze is nu vervangen, probleem opgelost. bedankt voor jullie reactie's.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz SLK-klasse of stel zelf een nieuwe vraag.