Mitsubishi COLT: achterverlichting

Bouwjaar: 2009, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 135930, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 70

Ik heb met deze auto al tig keer de achterverlichting moeten vervangen. Zeker een keer per jaar is het raak, misschien wel vaker. Vanavond werd ik er weer op gewezen; ene kant remlicht en andere kant gewoon achterlicht kapot. Het is dermate vaak dat er wel ergens een foutje in moet zitten.
Ik heb er eerder over bericht.
https://www.problemcar.nl/nl/particulier...
Wat er misschien een verband mee zou kunnen hebben is dat er vaak een fietsendrager achterop gaat. Zou natuurlijk niet mogen maar veranderd er dan iets in de spanning? waardoor de levensduur achteruit gaat?

ant

Geplaatst door ant (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Colt? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (985) PRO, 6 jaar geleden

Je zou eens kunnen meten wat de spanningswaardes zijn op de desbetreffende lampen onder bepaalde situaties , er zit natuurlijk ook verschil in kwaliteit van lampjes , ik weet niet wat je monteert .

ant (0), 6 jaar geleden

Ik heb in de garage er al eens melding van gemaakt en die hebben alles gemeten. En geen gekke dingen gezien.
De zekering blijft heel trouwens. elk lampje is apart gezekerd. Ga ik eens nazien en uitrekenen of dat wel overeen komt. Zou wel super raar zijn als dat niet zo is. Dan zouden al deze auto's er last van hebben.

ant (0), 6 jaar geleden

gewoon maar nieuwe lampjes - weer - er ingezet. dure philips. misschien scheelt dat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Colt of stel zelf een nieuwe vraag.