Mitsubishi Galant: aircopomp zoemt

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Herkend iemand mijn probleem met mijn airco (climate control). Mijn aircopomp maakt een behoorlijk zoemend en irritant geluid, ook vind ik dat deze airco een gigantisch vermogen van de motor wegneemt. Als je op de cruisecontrol rijd voel je het vermogen behoorlijk wegvallen terwijl ik in auto's gereden heb waarvan je het inkomen van de aircopomp niet eens kon vernemen. Jullie begrijpen dat het rijcomfort behoorlijk beinvloed word door deze eigenschap. Graag zou ik willen weten of het normaal is dat je de aircopomp zo goed in voelt komen en of iemand ook het zoemend geluid herkend.

rene78

Geplaatst door rene78 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Galant? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (30) PRO, 16 jaar geleden

een airco pomp die zoemt zal er op wijzen dat hij inwendig beschadigd is of het moet de magneet koppeling zijn maar dat zal wel niet.
hoe is de vulling van de airco?
de airco neemt zo ongeveer 8 pk weg als hij aan staat dus dat kun je zeker wel voelen en bij de een of andere wagen zal daar ook wel verschil in zitten.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Galant of stel zelf een nieuwe vraag.