Mitsubishi Carisma: binnenverlichting werkt niet, lampje in dashboard "deur open"bra

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 gdi

Heb hier een carisma waarvan de binnenverlichting niet gaat branden als de portieren geopend worden. Wel brand het rode lampje wat aangeeft dat het portier geopend is. Ook de zekering van 10 amp gecontroleerd die onder de motorkap in de gele houder zit,deze is ok. Wie kan me verder helpen, of helpen aan een electrisch schema.

JJdiesel

Geplaatst door JJdiesel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

misschien een heel stomme vraag,maar staat de schakelaar wel goed? komt vaker voor dan je denkt...

JJdiesel (0), 13 jaar geleden

stomme vragen bestaan niet, maar de schakelaar staat in de goede stand. Misschien wat aan vullende info, staat de schakelaar in de andere stand dan brand de verlichting gewoon constant

wim12199 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het deurcontact bestaat aan de chauffeurskant uit 2 delen, 1 voor het lampje aan de tellers, de andere voor uw binnenverlichting. Schroef het contact los en houdt de draden 1 voor 1 gewoon eens tegen de massa met een ander stukje draad.
groeten.

JJdiesel (0), 13 jaar geleden

beide draden een voor een aan massa gelegd. een brandt dashbordlampje op andere doet niets. zit er misschien een of ander kastje tussen voor de binnenverlichting

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.