Mitsubishi Carisma: startproblemen misubishi carisma 1600 benzine van 1995

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hallo
starter wil niet altijd aanslagen,heb al een andere starter(2e hands)geplaatst en een nieuwe sleutel laten maken.probleem nog het zelfde.kan iemand mij helpen dank U

biker 1007

Geplaatst door biker 1007 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

biker 1007 (0), 13 jaar geleden

motor wil niet altijd aanslaan(starter),heb al andere starter geplaatst(2e hands)en heb ook nieuwe sleutel laten maken maar nog altijd hetzelfde probleem. kan iemand mij goede raad geven.DANK U

abunsc (0), 13 jaar geleden

In de sleutel zit een transponder (ik weet niet 100% zeker of dat ook bij de eerste Carisma's het geval is). Rond het contactslot zit een spoel die de code kan uitlezen. Komt alles overeen, dan is de motor te starten. Zo niet, dan draait wel de startmotor, maar zal de auto niet aanslaan. Dit heb ik evaren door alleen het ijzeren deel van de sleutel te gebruiken nadat het zwarte deel eraf was gescheurd. Nadat het zwarte deel in de buurt van het contactslot gehouden werd, startte de auto.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.