Mitsubishi Carisma: Carisma uitgevallen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: GDI 1.8

Gisteren reed ik naar huis en het lampje van de accu ging branden, geen echte aandacht aan besteed. Eerder maakte de auto een geluid vauit de V-snaar. Nadat het acculampje begon te branden hield het gejank van de V-snaar ermee op. Vanochtend reed ik naar mijn werk en ineens ging de radio uit en de toerenteller uit, daarna het grootlicht (ik had mijn lichten aan). de auto begon daarna moeilijk te remmen maar de auto reed nog. Aangekomen op eht werk de auto uitgezet. Daarna geprobeerd te starten, maar er is wordt geen contact gemaakt, alleen een raar getik, alsof de auto wel contact maakt maar niet wil starten. Ik heb dit probleem nog nooit meegemaakt.

IEmand enig idee wat ik nu weer meemaak?

migros

Geplaatst door migros (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Accu is leeg omdat de dynamo niet meer werkt. Dat vertelde dat accu lampje je ook al.
Werp eens een blik onder de motorkap. V-snaar misschien gebroken?

migros (0), 12 jaar geleden

U is groot, V-snaar is inderdaad geknapt. Is dit een dure reparatie of kanik dit zelf ook nog even doen met mijn 2 linkerhanden?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.