Mitsubishi Carisma: Electra achterkant doet het niet meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: GDI 1.8

Ik zit met het volgende: de electricteit naar de achterklep van mijn hatchback doet het niet meer. De achterverlichting zoals de remmen en gewone lampen werken perfect. De achterruitenwisser, achterruitverwarming. 3e remlicht en mistlamp doen het niet. Dus de electra naar de achterklep werkt niet, vreemd genoeg werkt de achtersproeier weer wel, deze is niet in de achterklep geintegreerd maar op het dak.

Verder is het zo dat als ik rem alle lichten (ook de voorlichten gaan branden) dit fenomeen ebnik nog niet eerder tegengekomen.

Zit ik met een kapotte zekering of moet ik de electra van de achterklep eens nakijken en hoe doe ik dat dan?

migros

Geplaatst door migros (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mitsubishi Carisma? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

waarschijnlijk een draadbreuk in de doorvoer tule naar de achterklep. (dat rubberen ding zeg maar)

migros (0), 12 jaar geleden

Moet ik dus dhet rubberending vervangen of dat openmaken en zoeken anar een kabelbreuk?

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

dat rubberen ding even lostrekken vanaf de auto. Je kunt hem ook in de lengte doorsnijden,maar dan moet je hem wer weer heel goed dicht tapen tegen water lekkage.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mitsubishi Carisma of stel zelf een nieuwe vraag.